Έρχεται στο ΟΑΚΑ με κόσμο κι ενισχυμένη επιθετικά η Μπότεφ Πλόβντιβ για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό
i

©intime

Έρχεται στο ΟΑΚΑ με κόσμο κι ενισχυμένη επιθετικά η Μπότεφ Πλόβντιβ για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 18:44 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 22.07.2024

Η Μπότεφ Πλόβντιβ θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τον Ντούσαν Κερκέζ να έχει στη διάθεσή του τον φορ Αλέκσα Μάρας.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η βουλγαρική ομάδα που άφησε εκτός την Μάριμπορ θα έρθει μάλιστα με κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά κι ενισχυμένη επιθετικά.

Η διοίκηση εξασφάλισε τα απαραίτητα έγγραφα για τον Μαυροβούνιο επιθετικό Αλέκσα Μάρας και πλέον μπορεί να πάρει μέρος στα επίσημα ματς, ενώ δηλώθηκε και στην UEFA. Ο 22χρονος φορ με ύψος 1,92 αποκτήθηκε στις αρχές Ιουλίου, με τριετές συμβόλαιο, από την Μλάντοστ Γκόριτσα του Μαυροβουνίου και ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 14 γκολ σε 34 ματς.

Στα ματς με την Μάριμπορ ο Κερκέζ δεν τον υπολόγιζε, επειδή δεν είχε βγάλει βίζα εργασίας. Δεν έπαιξε και στην πρεμιέρα με την Μπότεφ Βράτσα (η αντίπαλος του Παναθηναϊκού νίκησε 3-1 εκτός έδρας), αλλά στα βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα είναι παρών στην Αθήνα.

Η Μπότεφ, παράλληλα, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής για τους εκδρομείς στην Αθήνα. Το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μπότεφ κοστίζει 15 ευρώ: «Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στον σύλλογο ονόματα και αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην κερκίδα. Τα εισιτήρια για το γήπεδο είναι ονομαστικά, σύμφωνα με τις πρόσφατες αλλαγές στον νόμο για την παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Ευκαιρία ή... όνειρο; Απίστευτη απόδοση για είσοδο του Παναθηναϊκού στους ομίλους
BET

17:01 - 22.07.2024

Ευκαιρία ή... όνειρο; Απίστευτη απόδοση για είσοδο του Παναθηναϊκού στους ομίλους

Το επόμενο βήμα για τις ομάδες μας στα προκριματικά του Champions, του Europa και του Conference League, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7, μετά την κλήρωση που φανέρωσε ποια θα είναι τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν (στους 3ους προκριματικούς) οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον γύρω από το στοίχημα είναι άμεσο.

Οι υποστηρικτές που ταξιδεύουν για το ματς με τη ναυλωμένη πτήση του συλλόγου έχουν ήδη δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τρίτη (23.07) στις 18:00. Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα και λεπτομέρειες για την πώλησή τους θ’ ανακοινωθούν αργότερα».