«Σφήνα» της Μπράγκα για Βαγιαννίδη - Η πρόταση στον Παναθηναϊκό

«Σφήνα» της Μπράγκα για Βαγιαννίδη - Η πρόταση στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 18:31 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 24.07.2024

Σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ η Μπράγκα επιχειρεί να πάρει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, τον οποίο θέλει και η Μποταφόγκο.

Νέος ενδιαφερόμενος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Τζανλουίτζι Λονγκάρι, υποστηρίζει ότι η Μπράγκα επιχειρεί να προλάβει την Μποταφόγκο και να πάρει τον πρώην παίκτη της Ιντερ Γιώργο Βαγιαννίδη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν.

Η πρόταση της Μπράγκα, όπως αναφέρει ο Λονγκάρι είναι 1,2 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη, ενώ στον Βαγιαννίδη δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ μεικτά ανά σεζόν, για 4ετές συμβόλαιο.

Δείτε την ανάρτηση

Ο νεαρός δεξιός μπακ, λοιπόν, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 23 του χρόνια είναι στη λίστα και της Μπράγκα. Η πορτογαλική ομάδα τον γνωρίζει άλλωστε καλά από τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν πριν από έναν χρόνο για τα playoffs του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μποταφόγκο τον Βαγιαννίδη τον ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος ήταν πέρσι στην Μπράγκα. Είναι προφανές ότι τόσο ο ίδιος ο Ζόρζε, όσο και το τμήμα σκάουτινγκ της Μπράγκα ξεχώρισαν τον Βαγιαννίδη και πλέον επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στην Βραζιλία, όπως και να έχει, είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Βαγιαννίδη, αλλά εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόταση της Μπράγκα και τα βρει με τον Παναθηναϊκό (οι πράσινοι πάντως έχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από το 1,2 εκατ. ευρώ), τότε ίσως ο παίκτης επιλέξει να μείνει στην Ευρώπη.