Ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος στα ρόστερ με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο Conference League

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος στα ρόστερ με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο Conference League

Sportal newsroom 12:24 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 30.08.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη λίστα με τα ρόστερ με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο Conference League.

Μπροστά σε πάνω από 60 χιλιάδες φιλάθλους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λανς στα playoffs του Conference League με 2-0. Χάρη στα γκολ των Πελίστρι και Τετέ, η ομάδα του Αλόνσο εξασφάλισε ευρωπαϊκή παρουσία στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον, αυτό που μένει να μάθει είναι το ποιους αντιπάλους θα έχει απέναντί του. Τούτο θα συμβεί το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) και συγκεκριμένα στις 15:30, όπου και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της League Phase του Conference League.

Το «Transfermarkt» έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στα ρόστερ των ομάδων που θα βρίσκονται στο Conference League. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό του Παναθηναϊκού το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία σε ολόκληρη τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 95.7 εκατομμύρια ευρώ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι η Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα με αξία που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Ακολουθεί η Φιορεντίνα της οποίας η χρηματιστηριακή αξία φτάνει τα 266 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τρίτη βρίσκεται η Μπέτις με αξία στα 186 εκατομμύρια ευρώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!