Ο Παναθηναϊκός έχει από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος - Περισσότερα γκολ μετράει ο τελευταίος Πανσερραϊκός

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη

i

©Intime

Ο Παναθηναϊκός έχει από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος - Περισσότερα γκολ μετράει ο τελευταίος Πανσερραϊκός

Κώστας Τόπας 15:43 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 07.10.2024

Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πόσω μάλλον σε ντέρμπι. Κάτι που έχει κοστίσει στους «πράσινους» αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός καιγόταν για την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι και για να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι με νίκη κόντρα στο άντρο του αιωνίου αντιπάλου του, θα βρισκόταν στην κορυφή, αλλά κυρίως θα έστελνε ηχηρό μήνυμα ότι θα μπορούσε να μείνει και να στρογγυλοκαθίσει εκεί.

Τελικά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα το βράδυ της Κυριακής (06/10) στο ΟΑΚΑ (0-0) κι έτσι μοιράστηκαν βαθμούς. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έφτασε τους εννέα βαθμούς στην όγδοη θέση ενώ εκείνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με 14 βαθμούς, μαζί με Άρη κι ΆΕΚ.

Τρίτο ντέρμπι, καμία νίκη και κανένα γκολ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το τρίτο για τον Παναθηναϊκό, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν κι έπειτα από την ολοκλήρωση της έβδομης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν σε ούτε ένα από αυτά να γευτούν τη χαρά της νίκης, καθώς με τον ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν στην Τούμπα, στη Νέα Φιλαδέλφεια γνώρισαν ήττα από την ΑΕΚ (2-0) και τώρα με τους «ερυθρόλευκους», μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Αξιο αναφοράς ωστόσο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο δεν κατάφερε σε κανένα από αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα είναι πασιφανές. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν μία από τις χειρότερες επιθέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ιωαννίδης «σίγασε» και οι υπόλοιποι δεν σκοράρουν

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος επτά αγωνιστικών έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις έξι τέρματα. Εκ των οποίων τα τρία τα έχει πετύχει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, τα δύο ο Τετέ κι ένα έχει σκοράρει ο Αντράζ Σπόραρ. Την ίδια στιγμή που ο ακριβότερος παίκτης της Stoiximan Super League, έχοντας χρηματιστηριακή αξία 18 εκατομμύρια ευρώ, δεν έχει στείλει ακόμα την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί έως τώρα.

Ο Παναθηναϊκός μετά το γεγονός ότι βρίσκεται στο -7 από την κορυφή στις αρχές Οκτωβρίου αδυνατεί να βρει τον δρόμο του σκοραρίσματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στις 14 ομάδες που απαρτίζουν την Stoiximan Super League, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει τη 10η επίθεση!

Ο τελευταίος Πανσερραϊκός σκοράρει περισσότερο

Ακόμα και ο ουραγός του πρωταθλήματος, Πανσερραϊκός έχει περισσότερα γκολ από το «τριφύλλι», έχοντας πετύχει εννέα τέρματα. Αδιαμφισβήτητα το γκολ είναι αυτό που λείπει κυρίως από τους «πράσινους» προκειμένου στο τέλος η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να φτάσει και στα νικηφόρα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια. Πόσω μάλλον σε ντέρμπι...

Τα γκολ που έχουν πετύχει έως τώρα οι ομάδες μετά από επτά αγωνιστικές