Η παρακάμερα από την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ (vid)
i

©intime

Η παρακάμερα από την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ (vid)

Sportal newsroom 21:51 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 03.08.2024

Δείτε όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τη νίκη - πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στη Βουλγαρία, επικρατώντας με 4-0 της Μπότεφ και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ και το αυτογκόλ του Ούτζα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ απέναντι στη βουλγαρική ομάδα.

Εκεί θα συναντήσει τον Άγιαξ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά στο Άμστερνταμ. Μάλιστα οι φίλοι του Αίαντα θα γεμίσουν την Γιόχαν Κρόιφ Αρένα για τον σπουδαίο αγώνα.

Οι Πράσινοι λοιπόν έβγαλαν την παρακάμερα από τη νίκη - πρόκριση επί της βουλγαρικής ομάδας, στην οποία φαίνονται οι αντιδράσεις των παικτών στα γκολ, αλλά και τους πανηγυρισμούς στο τέλος της αναμέτρησης με τον κόσμο της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Δείτε την παρακάμερα: