Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου

Η αγκαλιά, το «μπράβο Τόνι» και η πίστη του Αλόνσο στον ευδιάθετο Βιλένα – Το τετ α τετ με Μπρέγκου

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πιστεύει στην ποιότητα του Τόνι Βιλένα, ο Ολλανδός μέσος έχει κέφια και ο Ουρουγουανός τον επιβραβεύει συχνά. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Τόνι Βιλένα αναφέραμε πριν λίγες μέρες ότι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος Ολλανδός μέσος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για τέσσερα χρόνια και την πρώτη του σεζόν είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτά προσδοκούσε. Ο Βιλένα και την προηγούμενη περίοδο στις προπονήσεις έδειχνε ένα καλό πρόσωπο, αλλά αυτό δεν αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, στα παιχνίδια.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο, ωστόσο, δείχνει ότι πιστεύει πολύ τον Βιλένα. Το δείχνει στην πράξη, διότι πολύ απλά ο Ολλανδός χαφ δείχνει τρομερή διάθεση και τρέχει ακατάπαυστα στις προπονήσεις. Πιέζει, προσπαθεί να επιτεθεί διασχίζει το γήπεδο με σπριντ.

«Μπράβο Τόνι», φώναξε σε μία ενέργειά του στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης ο Αλόνσο, ενώ μετά την ομιλία του στο ξεκίνημα του προγράμματος, πήρε αγκαλιά χαμογελώντας τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος δεχόταν το πείραγμα του Ουρουγουανού.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν έχει την πολυτέλεια να μην μπορεί να στηριχτεί και δεύτερη σεζόν στον Βιλένα. Ο 29χρονος μέσος έχει καλό συμβόλαιο κι από τη στιγμή που δείχνει από τους πιο ευδιάθετους ποδοσφαιριστές έως τώρα στην προετοιμασία, υπάρχουν οι συνθήκες για να δει ο οργανισμός του «τριφυλλιού» και οι οπαδοί του έναν άλλον Βιλένα.

Το αν αυτή η εμπιστοσύνη του Αλόνσο και η διάθεση του Βιλένα, συνδυαστούν με την ποιότητά του και ουσία, κάτι που έλειψε στο παιχνίδι του πέρσι, θα φανεί στα επίσημα ματς.

Τετ α τετ με Μπρέγκου

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού παίρνει μέρος για πρώτη φορά και ο Αντριάνο Μπρέγκου. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός σ’ αυτό το μικρό διάστημα έχει δείξει ότι διαθέτει τεχνική κατάρτιση, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει τις απαραίτητες εμπειρίες, συχνά κάνει το κάτι παραπάνω.

Ο Αλόνσο στην προπόνηση του ζήτησε να παίξει πιο γρήγορα και στο τέλος είχε τετ α τετ με τον νεαρό, παρουσία του συνεργάτη του Φακούντο Στικ, ο οποίος μετέφραζε στα αγγλικά. Ο Μπρέγκου να θυμίσουμε ότι πριν έρθει στην Αυστρία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφερόταν: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αντριάνο Μπρέγκου. Ο Μπρέγκου υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 18χρονος μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Απριλίου 2006 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2012 στην ακαδημία «Παθιακάκη». Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2015 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στην Αυστρία Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός – Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:12 - 25.06.2024

Στην Αυστρία Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός – Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι

Το απόγευμα ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεσή του και τους Έλληνες διεθνείς Μπακασέτα, Λημνιό,αλλά και τον Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια. Την Τετάρτη η άφιξη Ντραγκόβσκι. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Αντριάνο Μπρέγκου ανέφερε: «Η υπογραφή του πρώτου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εύχομαι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και θα ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος».

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

Ο Αντριάνο Μπρέγκου