Η πράσινη λεπτομέρεια στο dress code του Τερίμ: Τι φόρεσε με το που πάτησε στην Αθήνα

Φατίχ Τερίμ

i

©intime

Η πράσινη λεπτομέρεια στο dress code του Τερίμ: Τι φόρεσε με το που πάτησε στην Αθήνα

Δημήτρης Χούπης 13:24 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό φορώντας μια γραβάτα στα χρώματα της ομάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Τούρκος τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) προκειμένου να αναλάβει τους «πράσινους». Με το που έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο 70χρονος φόρεσε μια γραβάτα στα χρώματα της ομάδας, δείχνοντας ότι μπαίνει στο κλίμα από νωρίς. 

Μάλιστα καλημέρισε τους φίλους των «πρασίνων» στα ελληνικά: «Καλημέρα Παναθηναϊκέ και σε όλους τους οπαδούς, τα λέμε σύντομα!».

«Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή»

Χαρούμενος φάνηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού. Ο Τούρκος προπονητής ανέφερε ότι ήρθε στην ομάδα για να την κάνει πρωταθλήτρια, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως τον πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν για να τον συγχαρεί. 

«Ήρθα για να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Την υπογραφή μου δεν τη βάζω μόνο σε χαρτί, τη βάζω με την καρδιά μου».

«Είμαι από την απέναντι πλευρά της θάλασσας. Με το που ήρθα, ούτως ή άλλως είχα και ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί για αυτή τη κίνηση που έχει γίνει. Πολλά χρόνια έχω εξυπηρετήσει και την εθνική ομάδα, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα», ήταν τα λόγια του.