Η πρόταση σε Γιαννούλη και η διορία να απαντήσει

Δημήτρης Γιαννούλης

i

Intime

Η πρόταση σε Γιαννούλη και η διορία να απαντήσει

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:10 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:10 - 21.06.2024

Ο Παναθηναϊκός έχει βασικό στόχο τον Δημήτρη Γιαννούλη για το αριστερό άκρο της άμυνας και η πρόταση του στον διεθνή αριστερό μπακ είναι η πιο συμφέρουσα.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Γιαννούλη είναι εκπεφρασμένο εδώ και καιρό. Δεν είναι μυστικό ότι οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του διεθνούς αριστερού μπακ και του έχουν καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση, προκειμένου να τον επαναπατρίσουν!

Ωστόσο, η διαπραγμάτευση μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και των εκπροσώπων του Ιωαννίδη, σε μεγάλο βαθμό έχει περάσει… κάτω από τα ραντάρ. Δεν έχουν «διαρρεύσει» λεπτομέρειες, όπως οι ετήσιες αποδοχές και η διάρκεια του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, η προσφορά του Τριφυλλιού προς τον 28χρονο αμυντικό αγγίζει μαζί με τα μπόνους, το ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο. Είναι ένα ποσό που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Γιαννούλη, για αυτό και εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική να γυρίσει στην Ελλάδα.

Το όνειρο της Premier League είναι αυτό που συγκρατεί μέχρι σήμερα τον Γιαννούλη για να απαντήσει θετικά. Ο πρώην άσος της Νόριτς ξέρει πως αν δεν παίξει τώρα στην κατηγορία, τότε πιθανότατα δεν θα έχει ποτέ ξανά τη δυνατότητα.

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 20.06.2024

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται δύο βασικούς για τα «φτερά» του Παναθηναϊκού, για να αναπληρώσει τους Μπερνάρ και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τα χαρακτηριστικά των wingers που ψάχνει ο Ουρουγουανός προπονητής για το ρόστερ του.

Από την άλλη, ο Γιαννούλης δεν έχει δεχτεί συγκεκριμένη πρόταση από το Νησί. Παρά μόνο σκόρπιες κρούσεις, χωρίς ξεκάθαρο πλάνο για τον ρόλο του. Οπότε, ο Γιαννούλης διστάζει να συμφωνήσει με club της Premier League, απλά και μόνο για να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Καθώς και με μία συμφωνία αρκετά μικρότερη από τα χρήματα που θα κερδίσει από τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά το δημοσίευμα του γερμανικού Sky Sports για την Άουκσμπουργκ, από την πλευρά του Γιαννούλη δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο. Έχει υπάρξει μία διερευνητική επαφή από τη γερμανική ομάδα και τίποτα περισσότερο προς το παρόν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη κίνηση.

Ασφαλώς, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να περιμένουν εσαεί τον Γιαννούλη. Το έχουν μεταφέρει στην πλευρά του Έλληνα αμυντικού, όχι υπό τη μορφή αυστηρού τελεσιγράφου. Αλλά πως θα ήθελαν την απάντηση του στη διάρκεια του Ιουνίου.

Ήδη, από το Τριφύλλι έχουν ξεχωρίσει και άλλον αριστερό μπακ από το εξωτερικό και συζητούν μαζί του. Η επιθυμία όμως είναι η απόκτηση του Γιαννούλη, για να τονωθεί και το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ. Χωρίς, όμως, να τεθεί σε κίνδυνο η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού του Ντιέγκο Αλόνσο.