Η Σέφιλντ δεν αφήνει τον Μπάλντοκ να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό!

Τζωρτζ Μπάλντοκ

i

www.pao.gr

Η Σέφιλντ δεν αφήνει τον Μπάλντοκ να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό!

Sportal newsroom 21:08 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 21.06.2024

Ανεξήγητη η συμπεριφορά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προς τον Μπάλντοκ, καθώς δεν του επιτρέπει να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν τις 30 Ιουνίου, όταν λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δημιουργηθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι θα φύγουν το πρωί (22/6) του Σαββάτου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στην Αυστρία και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν θα βρίσκεται στην Αυστρία μετά από εμπλοκή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος δεν αφήνει τον Έλληνα δεξιό μπακ να ενταχθεί στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό πριν τις 30 Ιουνίου, όπου ολοκληρώνεται και τυπικά το συμβόλαιό του.

Από τη μεριά του οι Πράσινοι έχουν κάνει όλες τις προσπάθειες για να μεταπείσουν τους Άγγλους, ωστόσο δεν έχουν αλλάξει στάση. Κάπως έτσι ο Μπάλντοκ θα ταξιδέψει για την Αυστρία τις προσεχείς μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας διεθνής έχει υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος μέτρησε 13 συμμετοχές με μία ασίστ, ενώ συνολικά με τις «λεπίδες» έχει 219 εμφανίσεις, έξι γκολ και 16 ασίστ.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στη Νορθάμπτον, στην Τάμγουορθ, την Οξφόρδης και την ΜΚ Ντονς. Παράλληλα έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.