Τρομερό: Η στιγμή που σείστηκε το ΟΑΚΑ και οι γύρω δρόμοι στο γκολ του Πελίστρι (vid)

Ο Φακούντο Πελίστρι

i

©Intime

Τρομερό: Η στιγμή που σείστηκε το ΟΑΚΑ και οι γύρω δρόμοι στο γκολ του Πελίστρι (vid)

Sportal newsroom 13:40 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 31.08.2024

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γκολ του Πελίστρι κόντρα στη Λανς ακούστηκαν και σε μακρινή απόσταση, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μπροστά σε πάνω από 60 χιλιάδες φιλάθλους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λανς στα playoffs του Conference League με 2-0. Χάρη στα γκολ των Πελίστρι και Τετέ, η ομάδα του Αλόνσο εξασφάλισε ευρωπαϊκή παρουσία στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς στο League Stage του Conference League, ο Φακούντο Πελίστρι τόνισε ότι το Τριφύλλι ανήκει στην Ευρώπη, ενώ στάθηκε και στον κόσμο, που γέμισε το ΟΑΚΑ.

«Όταν ήρθα παίξαμε με την Λανς εκεί, έπρεπε να βιαστώ να κάνω τα πάντα για να πάω στη Γαλλία, εκεί φτάσαμε πολύ κοντά στην ισοπαλία. Σήμερα ήθελα να δώσω αυτά που μπορώ και τα κατάφερα.

Ξέραμε πως θα παίξουμε. Είχαμε προετοιμάσει το πλάνο μας, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, ξέραμε τα αδύνατα σημεία τους και πως αν κρατήσουμε το μηδέν θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Ευρώπη. Παίξαμε σα να είναι ένας τελικός και να προκριθούμε. Όταν μάθαμε πως θα είναι sold out το ματς θέλαμε να ανταποδώσουμε την πίστη που μας δείξανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την επίτευξη του τέρματος από τον Πελίστρι, το ΟΑΚΑ... σείστηκε κι αυτό αποδεικνύεται και από το παρακάτω βίντεο όπου οι πανηγυρισμοί των οπαδών του «τριφυλλιού» ακούστηκαν ακόμα κι έξω από το Στάδιο.

Την Παρασκευή (30/08) οι «πράσινοι» έμαθαν τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν στη League Phase. Συγκεκριμένα θα κληθούν να κοντραριστούν σε αυτή τη νέα μορφή του Conference League τις εξής ομάδες: Τσέλσι (εντός), Τζουργκάρντεν (εκτός), Ελσίνκι (εντός), Νιου Σεντς (εκτός), Μπόρατς (εκτός) και Ντιναμό Μινσκ (εντός).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!