Η ταχύτητα είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Ντιέγκο Αλόνσο (gallery)

Η ταχύτητα είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Ντιέγκο Αλόνσο (gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:40 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 23.06.2024

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού πιέζει για άριστη φυσική κατάσταση για την ομάδα του, ώστε να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που επιθυμεί. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ποδόσφαιρο πλέον χωρίς ένταση και τρεξίματα δεν υπάρχει.

Η ποιότητα ασφαλώς και είναι το ζητούμενο, όμως, πρέπει να συνδυάζεται με άριστη φυσική κατάσταση. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο δεν θέλει να δημιουργήσει μία προβλέψιμη και νωχελική ομάδα.

Θέλει ταχύτητα. Ένταση. Πίεση. Κι αυτά χωρίς φυσική κατάσταση δεν μπορούν να έρθουν. Ο Ουρουγουανός προπονητής για μία εβδομάδα θα δουλέψει και στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση.

Όπως και στο Κορωπί, έτσι και το πρώτο διάστημα στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, οι πράσινοι θα δουλέψουν σε μεγάλο βαθμό στη φυσική κατάσταση. Με τη χρήση μπάλας, βέβαια, αλλά με ειδικές ασκήσεις, ώστε όλοι να φτάσουν σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία ξεκίνησε την Κυριακή στην Αυστρία σε χειμερινές συνθήκες και οι παίκτες έκαναν διάφορες ασκήσεις και δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Τις εντολές έδιναν οι δύο συνεργάτες του Αλόνσο, ο Γκιγέρμε Ροντρίγκες και ο Νίκολας Μαϊντάνα. Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι όποιος δεν παίζει γρήγορα και με τα πόδια και με το μυαλό, δύσκολα θα έχει τύχη με τον νέο τεχνικό.

«Ο Ντραγκόβσκι πάει στην Αυστρία στο τέλος της εβδομάδας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:54 - 23.06.2024

«Ο Ντραγκόβσκι πάει στην Αυστρία στο τέλος της εβδομάδας»

Η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» έγραψε ότι απομένει μόνο μία λεπτομέρεια για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι περιμένει την άδεια για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το σημερινό πρόγραμμα