Θύρα 13: «Ελπίζουμε μία φορά η διοίκηση ν’ ακούσει τις φωνές μας»

Θύρα 13: «Ελπίζουμε μία φορά η διοίκηση ν’ ακούσει τις φωνές μας»

Sportal newsroom 17:26 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 01.09.2024

Η θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση για την μετακίνηση των οπαδών και κάλεσε τη διοίκηση να τους ακούσει.

Η θύρα 13 σε τοποθέτησή της στα social media πήρε θέση για τις μετακινήσεις των οπαδών.

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τάχθηκαν φυσικά υπέρ της παρουσίας φιλοξενούμενων στα ελληνικά γήπεδα και καλεί τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για μία φορά ν’ ακούσει τις φωνές της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η θύρα 13.

«Χιλιάδες οι αναρτήσεις μας, πανιά, ανακοινώσεις, προσπάθειες και ενέργειες για να υπάρχει μετακίνηση οπαδών σε κάθε άθλημα εδώ και τόσα χρόνια...

Σε μια χώρα όπου πονάει το χέρι και κόβει το κεφάλι, εμείς ζητάμε το αυτονόητο .... Αυτό που σε κάθε χώρα είναι φυσιολογικό εδώ είναι ταμπού και παράλογο....

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ! ! !

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι
CONFERENCE LEAGUE

21:47 - 31.08.2024

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι

Η γνωστοποίηση των ημερομηνιών και των αγώνων της League Phase του Conference League δημιούργησε ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό. Ποιο ευρωπαϊκό ματς πέφτει ανάμεσα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και πότε υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Όλοι ξέρουν πως με την υπάρχουσα διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή, ελπίζουμε όμως μια φορά να ακούσει τις φωνές πάνω σε αυτό και να πράξει το σωστό μαζί με τους υπόλοιπους φορείς και αρμόδιους».

Η ανάρτηση της θύρας 13

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!