Η «τιμωρία» του Αλόνσο στον συνεργάτη του και τα γκολ στον κουβά! (gallery)

Η «τιμωρία» του Αλόνσο στον συνεργάτη του και τα γκολ στον κουβά! (gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:50 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 27.06.2024

Ο Νίκολας Μαϊντάνα ξεθέωσε τους παίκτες και στη συνέχεια «τιμωρήθηκε» με εντολή του Ντιέγκο Αλόνσο. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο 36χρονος Ουρουγουανός γυμναστής Νίκολας Μαϊντάνα για μισή ώρα έβγαλε το λάδι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο γυμναστήριο. Οι πράσινοι έκαναν κυρίως βάρη, αλλά όχι με λίγα κιλά. Θα νόμιζε κανείς ότι είναι… αρσιβαρίστες με αυτά που τους έβαλε να κάνουν ο Μαϊντάνα.

Μετά βγήκαν στο γήπεδο και με εντολή του 49χρονου τεχνικού Ντιέγκο Αλόνσο «τιμωρήθηκε» ο γυμναστής. Ο Αλόνσο για να διασκεδάσει την κατάσταση και να κάνει τους παίκτες να πάρουν το αίμα τους πίσω έδωσε εντολή να περάσει ο Μαϊντάνα δύο φορές «τούνελ» από τους παίκτες. Οι φάπες και οι κλοτσιές έπεσαν βροχή, προκαλώντας φυσικά χαμόγελα σε όλους.

Ακολούθησε για ένα τέταρτο fun game. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και προσπαθούσαν ανά ζευγάρια, χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω, να διανύσουν μια απόσταση δέκα μέτρων βάζοντας γκολ με κεφαλιά σε έναν κουβά.

Ένα παιχνίδι που είχε σκοπό τη συνεργασία, την ισορροπία και φυσικά τη διασκέδαση των παικτών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και ακόμα 15λεπτά με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δουλεύουν σε τελειώματα φάσεων.

Το τελευταίο ημίωρο οι πράσινοι έπαιξαν στα 3/4 του γηπέδου με τον Αλόνσο να σταματάει όποτε έκρινε απαραίτητο για να κάνει παρατηρήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα.

Εκπληκτικές εικόνες από την προπόνηση