Πήρε 3.000 και πλέον εισιτήρια η Τσέλσι για το ματς με τον Παναθηναϊκό
i

©intime

Πήρε 3.000 και πλέον εισιτήρια η Τσέλσι για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 21:07 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 18.09.2024

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τον τρόπο διάθεσης 3.310 εισιτηρίων για το ματς με το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ για το Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα σπουδαίο ματς με την Τσέλσι για το UEFA Conference League.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου με έναρξη στις 19.45 και φυσικά οι οπαδοί του αναμένεται να πραγματοποιήσουν sold out.

Σημαντική, ωστόσο, αν διαθέσουν όλα τα εισιτήρια, θα είναι και η παρουσία των οπαδών της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πήραν 3.310 εισιτήρια και το καθένα κοστίζει 17 λίρες (20 ευρώ).

Στην ανακοίνωση της Τσέλσι για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρεται:

«Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια αυτού του παιχνιδιού είναι οι εξής:

Οι οπαδοί που δεν παραλάβουν τα εισιτήριά τους δεν θα λάβουν πόντους επιβράβευσης. Τα εισιτήρια που δεν έχουν εισπραχθεί δεν μπορούν να επιστραφούν ή να μεταπωληθούν.

Έχουμε λάβει 3.310 εισιτήρια. Τα εισιτήρια διαρκείας που χρεώνονται σε επωνυμία επιχείρησης (όπως καθορίζεται από τον σύλλογο) δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της UEFA. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας που έχει δύο ή περισσότερα εισιτήρια διαρκείας σε ένα όνομα μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο εκτός έδρας αγώνα της UEFA.

Μόλις ληφθεί μια πλήρως συμπληρωμένη φόρμα δήλωσης, ένα κουπόνι θα σταλεί μέσω email στον κάτοχο του εισιτηρίου και όχι στον οπαδό που έκανε την κράτηση.

Για την παραλαβή του εισιτηρίου, κάθε οπαδός θα πρέπει να φέρει αυτοπροσώπως το κουπόνι παραλαβής και το έγκυρο διαβατήριό του. Σημειώστε ότι αντίγραφα του διαβατηρίου ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά και κάθε υποστηρικτής θα πρέπει να επισκεφθεί αυτοπροσώπως το σημείο συλλογής. Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται και δεν μπορούν να παραληφθούν για λογαριασμό άλλων οπαδών.

Κάθε οπαδός θα πρέπει να συμπληρώσει πλήρως μια φόρμα δήλωσης μόλις πραγματοποιηθεί η κράτηση. Το έντυπο της δήλωσης πρέπει να συμπληρωθεί με ακρίβεια, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαβατηρίου του αιτούντος.

Οι υποστηρικτές που αγοράζουν δύο ή περισσότερα εισιτήρια σε μία συναλλαγή θα πρέπει να υποβάλουν τις φόρμες αίτησης από αυτήν τη συναλλαγή ταυτόχρονα. Η μη συμμόρφωση με τα παραπάνω στοιχεία θα έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή των εντύπων δήλωσης χωρίς έκδοση εισιτηρίων.

Οι δηλώσεις πρέπει να φτάσουν στα εκδοτήρια το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Οι οπαδοί θα λάβουν πέντε πόντους επιβράβευσης γι’ αυτόν τον αγώνα.

Ο Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Σε ομάδα... Galacticos βάζεις το "εγώ" κάτω από το "εμείς" - Ο Παναθηναϊκός τράβηξε προς τα πάνω τον Ολυμπιακό και τριπλασίασε το μπάτζετ του»
EUROLEAGUE

21:00 - 18.09.2024

Ο Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Σε ομάδα... Galacticos βάζεις το "εγώ" κάτω από το "εμείς" - Ο Παναθηναϊκός τράβηξε προς τα πάνω τον Ολυμπιακό και τριπλασίασε το μπάτζετ του»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sportal, θυμάται την περσινή ξεχωριστή χρονιά και θέτει τον μεγάλο στόχο για τους «πράσινους» Galacticos.

Δεν θα πραγματοποιηθούν επίσημα ταξίδια για αυτόν τον αγώνα. Τιμές εισιτηρίων.

Ενήλικες 17,00 £. Τα εισιτήρια ΑΜΕΑ είναι δωρεάν, όπως και των προσωπικών βοηθών. Λυπούμαστε που τα εισιτήρια του αγώνα αφού αγοραστούν, δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για αυτόν τον αγώνα θα γίνει ως εξής: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 9 π.μ.: Οι οπαδοί στο εκτός έδρας πρόγραμμα της UEFA μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο. Στους οπαδούς του προγράμματος θα δοθούν 500 προσωρινοί πόντους επιβράβευσης.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 13.30: Τα εισιτήρια θα πωλούνται ένα εισιτήριο ανά κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου από τις 14:00: Τα εισιτήρια θα πωλούνται ένα εισιτήριο ανά μέλος.

Σημειώστε ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται με αυστηρή σειρά πώλησης.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά».