Ιωαννίδης, Νίκας και Πάλμερ-Μπράουν στην πρώτη του Παναθηναϊκού (vid)

O Φώτης Ιωαννίδης χαιρετάει τον Γιώργο Νίκα στην πρώτη του Παναθηναϊκού

Ιωαννίδης, Νίκας και Πάλμερ-Μπράουν στην πρώτη του Παναθηναϊκού (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:05 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 17.06.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Κορωπί, ο Γιώργος Νίκας ήταν το νέο πρόσωπο σε σύγκριση με την περσινή ομάδα και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν άφησε πίσω τα χειρότερα και ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά.

Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/6) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την έναρξη της προετοιμασίας και τη γνωριμία με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Με εξαίρεση τους διεθνείς, οι οποίοι ξεκουράζονται ή έχουν υποχρεώσεις στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Κατά κάποιο τρόπο, το μόνο νέο πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Νίκας. Ο οποίος ανήκει από πέρυσι στο ρόστερ του Τριφυλλιού, αλλά τελείωσε τη σεζόν με δανεισμό στον Λεβαδειακό. Επιπλέον, ο Έλληνας μέσος είχε ενσωματωθεί στις προπονήσεις από τον προηγούμενο Μάιο.

Από τους πρώτους που καλωσόρισαν τον Νίκα ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ό αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν πήρε μέρος στα εργομετρικά, αφού υποβάλλεται σε θεραπεία για την κάκωση στον ώμο του, ωστόσο άδραξε την ευκαιρία και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Ο Αμερικανός ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης χρονιάς, αφού έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμού. Μαζί με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, απασχόλησαν κυρίως το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού.

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:44 - 17.06.2024

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League

Η θέση του προέδρου της Stoiximan Super League θα ανοίξει εκ νέου και αρκετοί παράγοντες της κατηγορίας, προτρέπουν τον Γιάννη Αλαφούζο να κατέρθει υποψήφιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τις διεργασίες και τη στάση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Ο Πάλμερ-Μπράουν συμμετείχε στις εργομετρικές μετρήσεις και έδειξε πως πατάει ξανά γερά στα πόδια του. Εξυπακούεται πως θα χρειαστεί χρόνο για να ανακτήσει τη φόρμα του, διότι ο Αμερικανός στόπερ αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2023, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Youtube ένα μικρό βίντεο με backstage πλάνα από τις εργομετρικές μετρήσεις που υποβλήθηκαν οι «πράσινοι». Με τις προπονήσεις να αρχίζουν ουσιαστικά την Τετάρτη στα νέα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί. Δείτε το βίντεο: