Φουλάρει για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ και ο Αμορίμ έριξε το σύνθημα: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους για την πρώτη επιλογή»

Φουλάρει για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ και ο Αμορίμ έριξε το σύνθημα: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους για την πρώτη επιλογή»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:28 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 22.08.2024

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ αναφέρθηκε στην επιθυμία του να έρθει στην ομάδα ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει η πρώτη επιλογή της Σπόρτινγκ και το σίριαλ σύντομα θα έχει τα τελευταία του επεισόδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να πουλήσει τον διεθνή φορ, αλλά ένας αποκλεισμός από την Ευρώπη μπορεί να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ και ο παίκτης φέρεται πλέον διατεθειμένος να κάνει το βήμα και να μετακομίσει στον πορτογαλικό σύλλογο, ο οποίος έχει εξασφαλισμένη παρουσία στο Champions League.

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Φαρένσε και ρωτήθηκε για τους επιθετικούς και φυσικά για τον Ιωαννίδη. Χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Έλληνα παίκτη, τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι τέλους για να έρθει η πρώτη του επιλογή στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα χάλασε και έτσι ο Ιωαννίδης παραμένει η προτεραιότητα του Αμορίμ.

«Η Σπόρτινγκ δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη επιλογή [Vítor Roque], διαπραγματεύεται μια τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να είναι όμηρος του πρώτου (Ιωαννίδη);

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της (τον Ρόκε) και διαπραγματεύεται με μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτος από την πρώτη επιλογή του, τον Ιωαννίδη;», ήταν η ερώτηση που τέθηκε στον προπονητής της ομάδας και ο Αμορίμ σχολίασε:

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτή την πτυχή, δεν ήξερα ότι διαπραγματευόμασταν μια τρίτη επιλογή γι’ αυτήν τη θέση που μιλάτε. Θέλουμε τις πρώτες επιλογές, μερικές φορές τις παίρνουμε, μερικές φορές όχι.

Από το τράβηγμα της πρίζας σε μπάτζετ… πολυμετοχικότητας – Η ενδεκάδα με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:42 - 21.08.2024

Από το τράβηγμα της πρίζας σε μπάτζετ… πολυμετοχικότητας – Η ενδεκάδα με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος από το μαύρο διάστημα 2016-2019, έφτασε στην εκτόξευση του μπάτζετ για ελληνικό επίπεδο. Μία ενδεκάδα παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποδοχές άνω του ενός εκατ. ευρώ.

Μερικές φορές όταν είμαστε σφιγμένοι, κάνουμε λάθη. Απομένει λίγος χρόνος, είμαι πρόθυμος να περιμένω όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου. Όλοι έχουν δώσει καλές απαντήσεις», κατέληξε το θέμα».

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ, μάλιστα, τονίζουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να είναι η προτεραιότητα των Λιονταριών. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας, αξιωματούχοι της Σπόρτινγκ σχεδιάζουν να συναντηθούν ξανά με τον Παναθηναϊκό για να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Ιωαννίδη μια για πάντα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!