Παναθηναϊκός: Και τυπικά Αντιπρόεδρος η Μπαλωμένου

Παναθηναϊκός: Και τυπικά Αντιπρόεδρος η Μπαλωμένου

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:38 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 18.10.2024

Η Αθηνά Μπαλωμένου είναι και τυπικά, πλέον, Β’ Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναρτήθηκε στο Γ.Ε.ΜΗ, έχοντας αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Η νέα σύνθεση του ΔΣ των Πράσινων.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου του Τριφυλλιού, τον περασμένο Ιούνιο, λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το διοικητικό κενό στη στελέχωση, έκτοτε, καλύπτει η κ. Αθηνά Μπαλωμένου, η οποία και επισήμως, πλέον, ορίστηκε ως Β’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο έγγραφο που αναρτήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο καταγράφεται η συγκεκριμένη διαφοροποίηση, η οποία λογίζεται ως απολύτως τυπική, μια και η κ. Μπαλωμένου ήδη εκτελεί τα συγκεκριμένα καθήκοντα. Έτσι η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έως τις 11/12/2026, είναι η εξής:

1. Αλαφούζος Ιωάννης - Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος

2. Παναγιωτίδης Ιωάννης - A΄ Αντιπρόεδρος ΔΣ

3. Μπαλωμένου Αθηνά - Β΄ Αντιπρόεδρος ΔΣ

4. Λουμίδη Αννα - Μέλος ΔΣ

5. Βρανόπουλος Δημήτριος - Μέλος ΔΣ

6. Μαθιόπουλος Γεώργιος - Μέλος ΔΣ

7. Βλάχος Σπυρίδων - Μέλος ΔΣ

Η κ. Μπαλωμένου έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως και τώρα. Διανύει, μάλιστα, τη δεύτερη θητεία της σε διοικητικό πόστο στον αθηναϊκό σύλλογο επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου.