Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Λανς

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Λανς

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:27 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.08.2024

Ο Παναθηναϊκός απόψε (29/8, 21:00) αντιμετωπίζει τη Λανς έχοντας στο πλευρό του περίπου 60.000 φιλάθλους, αφού η εταιρεία διανομής των εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι υπήρξε Sold Out.

Με το δυναμικό «παρών» του κόσμου του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε (29/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ τη Λανς στη ρεβάνς του 2-1, καθώς οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» εξάντλησαν τα «μαγικά χαρτάκια». Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στη League Phase του Conference League και σε αυτή την αποστολή θα έχει τη στήριξη περίπου 60.000 φιλάθλων, αφού η εταιρεία διανομής των εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι υπήρξε Sold Out.

Τα σχεδόν 60.000 διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, μαζί με όσα έχουν πάρει οι οπαδοί της Λανς και τις ζώνες ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως στο ΟΑΚΑ με τη νέα χωρητικότητα των 62.000 θέσεων δεν θα πέφτει καρφίτσα στις διαθέσιμες για τους φίλους του Παναθηναϊκού κερκίδες.

Οι κινήσεις της «πράσινης» ΠΑΕ (γενική είσοδος 10 ευρώ και δωρεάν μετακίνηση από την περιφέρεια) έπιασαν τόπο κι έτσι το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του αποψινού αγώνα κόντρα στη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε.

Ραντεβού στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!