Ο Παλάσιος παραδέχθηκε την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού – Άναυδος ο Πέρεθ

Ο Παλάσιος παραδέχθηκε την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού – Άναυδος ο Πέρεθ

Sportal newsroom 22:59 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος και ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος πέτυχε ένα γκολ, είδε ένα ακόμα ν’ ακυρώνεται και στο τέλος πικράθηκε.

Ο Παναθηναϊκός έφερε 1-1 με την Κηφισιά, έχασε δύο ακόμα βαθμούς στη Λεωφόρο μετά τη Λαμία και ο Αργεντινός εξτρέμ στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόδοση του «τριφυλλιού». Αναλυτικά όσα είπε ο Παλάσιος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα εντός έδρας, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Είναι ένα χτύπημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Άρη.

Με τον ΠΑΟΚ επίσης δεν παίξαμε καλά, παίξαμε για 120' αλλά δεν είναι δικαιολογία. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλο πάντα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Ο αρχηγός των πρασίνων Ρουμπέν Πέρεθ, παράλληλα, δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Παναθηναϊκός έχασε δύο βαθμούς με την Κηφισιά.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 25.02.2024

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκες την Κυριακή (25/2), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντιθέτως, έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά το «Χ» κόντρα στην Κηφισιά. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Πάντα προσπαθούμε να νικάμε. Στο τέλος παίζεις και χάνεις βαθμούς χωρίς να το περιμένεις. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, η Κηφισιά κλείστηκε στην αρχή, μετά στα τελευταία 15’ είχαν φάσεις κέρδισαν κόντρες, δεν ξέρω πώς χάσαμε βαθμούς.

Μετά το 1-1 προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως αν και ελέγχαμε το παιχνίδι δυστυχώς χάσαμε βαθμούς».