Για να μείνει κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός - Για το θαύμα η Κηφισιά
i

©intime

Για να μείνει κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός - Για το θαύμα η Κηφισιά

Δημήτρης Χούπης 09:50 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά στη Λεωφόρο σε έναν αγώνα αρκετά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά στη Λεωφόρο στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Οι «πράσινοι» με νίκη θα παραμείνουν κοντά στην κορυφή, ενώ από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη σωτηρία της.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έρχεται από την επική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία εντός έδρας. Ο Τούρκος τεχνικός για ακόμα μια φορά έχει αρκετούς απόντες, αφού δεν υπολογίζει τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ και Σπόραρ.

Από την άλλη η Κηφισιά έχει εκτός για διάφορους λόγους τους Γκόμπελιτς, Σολόα, Σπίνο, Κρίστινσον, Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Ίλιεφ, Αντούνες και Αντερέγκεν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν-Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Ζέκα, Βιλένα, Μπακασέτας- Λημνιός, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος-Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς- Γιόβανσιτς, Τσανάτζια - Mπιφουμά, Κρισιούμα, Μενέντες - Οζέγκοβιτς