Παναθηναϊκός: Κοντά στην έξοδο οι Αϊτόρ και Κάτρης

Αϊτόρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Κοντά στην έξοδο οι Αϊτόρ και Κάτρης

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:58 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 27.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να μπαίνει ζεστά στη διευθέτηση υποθέσεων, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται στην παρούσα φάση. Οι εξελίξεις, που αναμένονται, με τους Αϊτόρ και Κάτρη…

Για τον Αϊτόρ θέμα δανεισμού δεν τίθεται. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Οπότε θα πρέπει ή να βρεθεί ομάδα να δώσει ένα ποσό στον Παναθηναϊκό και να πάρει τα δικαιώματά του. Ή να μείνει ελεύθερος, κατόπιν συμβιβασμού με το Τριφύλλι, και να αναζητήσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Μετά το «φλερτ» με την Κόμο, που δεν κράτησε, η ΑΕΚ Λάρνακας φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός για τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος έμεινε νωρίς εκτός ομάδας από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Στην ομάδα της Λάρνακας έχουν σίγουρη την άμεση άφιξη του 28χρονου στο Νησί. Με τον Τσάβι Ρόκα, τον τεχνικό διευθυντή που τον έφερε στον Παναθηναϊκό το 2020 και τώρα δουλεύει στο κυπριακό κλαμπ, να παίζει σημαίνοντα ρόλο στην επικείμενη συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Γιώργου Κάτρη είναι τελείως διαφορετική. Ο 19χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο έως το 2028 και αποτελεί asset του Τριφυλλιού. Αυτό που επιζητά ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα Super League, που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο. Παίζοντας σε κανονικές συνθήκες. Στην παρούσα φάση το απόλυτο αβαντάζ έχει ο Λεβαδειακός, που θα είναι, μάλλον, ο προορισμός του Κάτρη για την τρέχουσα σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Στη Βοιωτία ίσως πάει (αν και δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα) ο Τσοκάι, στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποια άλλη καλή πρόταση για τον ίδιο.

Τέλος, στις ανοικτές υποθέσεις των Τρουιγέ και Κλέινχεϊσλερ υπάρχει στασιμότητα. Ειδικά ο Ούγγρος δυσκολεύεται πολύ να βρει το συμβόλαιο που έχει λαμβάνειν στους Πράσινους, στις 450.000 ευρώ περίπου, με τον ίδιο και τον ατζέντη του να ψάχνονται πολύ σε βαλκανικά Πρωταθλήματα. Ο Βέρμπιτς, τέλος, έχει δεχτεί δύο - τρεις καλές προτάσεις, καμία, όμως, στα χρήματα που παίρνει στον Παναθηναϊκό (περίπου 900.000 ευρώ).