Τετέ: «Είδαμε τη δύναμη του Παναθηναϊκού, είναι η αρχή μίας ιστορίας»

Τετέ: «Είδαμε τη δύναμη του Παναθηναϊκού, είναι η αρχή μίας ιστορίας»

Sportal newsroom 23:50 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 29.08.2024

Ο Τετέ που πέτυχε το γκολ της πρόκρισης μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος Τετέ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λανς έκανε απόσβεση.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ πέτυχε το 2-0 που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο League Stage του Conference League και στο τέλος του ματς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Αναλυτικά όσα είπε για την πρόκριση:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα και αυτή βοήθησε εμένα. Απόψε είδαμε τη δύναμη του Παναθηναϊκού και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά.

Υποφέραμε γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από την άλλη, αποδείξαμε πως είμαστε δυνατή και ισχυρή ομάδα. Στόχος μας ήταν να είμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επετεύχθη.

Το κρίσιμο γκολ που πέτυχα σημαίνουν πολλά για εμένα, για τη ζωή μου, για την καριέρα και τους φιλάθλους. Σημαίνουν την αρχή μίας ιστορίας που θα ζήσουμε όλοι μαζί».

Νωρίτερα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο σχολίασε:

«Αναμφίβολα η μαγική λέξη ηταν πίστη. Ξέραμε πως είχαμε μια ευκαιρία και παλέψαμε γι’ αυτό. Όπως είπα και χθες, το μήνυμα το έδωσαν οι οπαδοί μας. 60 χιλιάδες κοσμος πίστεψε, είχαμε όλοι μαζί την ίδια πίστη.

Καταρχάς να πω πως παίξαμε κόντρα σε μία πάρα πολύ μεγάλη ομαδα. Η Λανς ήταν το φαβορί για να πάρει το Conference. Τα πρώτα λεπτά παίξαμε καλα, κυριαρχούσαμε, αλλά μετά η Λανς άρχισε να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έπρεπε να έχουμε υπομονή και να παίζουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει πάντα να έχεις γρήγορους παίκτες ψηλά, ξέραμε πως θα ανοίξουν και θα υπάρχουν χώροι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!