Η πανέξυπνη κίνηση του Τετέ στο γκολ πρόκρισης που κράτησε τον Παναθηναϊκό με 11 παίκτες κόντρα στη Λανς (vid)
i

© Intime

Η πανέξυπνη κίνηση του Τετέ στο γκολ πρόκρισης που κράτησε τον Παναθηναϊκό με 11 παίκτες κόντρα στη Λανς (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:57 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 30.08.2024

Ο... κιτρινισμένος Τετέ δεν παρασύρθηκε από τον πανηγυρισμό στο δεύτερο γκολ και λειτούργησε πανέξυπνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν... Panathinaikos στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς και θα παίζει μπάλα στην Ευρώπη ΚΑΙ τον χειμώνα.

Μετά την ήττα στη Γαλλία (2-1), το «τριφύλλι» κλήθηκε να κάνει την ανατροπή και τα κατάφερε. Σε ένα γήπεδο που... έβραζε, οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Πελίστρι και Τετέ κι έκλεισαν τη θέση τους στη League Phase του Conference League.

Μετά το τελικό σφύριγμα ακολούθησε ένα ατελείωτο πάρτι στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση με παίκτες και κόσμο να γίνονται «ένα», ενώ οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια.

Ο... κιτρινισμένος Τετέ που δεν παρασύρθηκε

Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν δίχως αμφιβολία ο Τετέ, ο οποίος απέδειξε την ποιότητά του. Μάλιστα, μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος προχώρησε σε μία... κίνηση που δεν παρατήρησαν πολλοί. Ο Βραζιλιάνος στο 19ο λεπτό αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα και για τα εναπομείναντα λεπτά κλήθηκε να αγωνιστεί... έξυπνα, με σκοπό να μη δει την κόκκινη.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως έφτασε κοντά στο να παρασυρθεί, στους πανηγυρισμούς του μετά το γκολ που «κλείδωσε» την πρόκριση, όμως τελευταία στιγμή τη... γλίτωσε. Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να βγάλει την μπλούζα του, όμως στη συνέχεια σκέφτηκε τις συνέπειες και το γιόρτασε με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα να μην αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Δείτε το στιγμιότυπο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!