Αλόνσο: «Εξήντα χιλιάδες κόσμος πίστεψε και πιστέψαμε κι εμείς!»
i

© Intime

Αλόνσο: «Εξήντα χιλιάδες κόσμος πίστεψε και πιστέψαμε κι εμείς!»

Sportal newsroom 23:12 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 29.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε μετά τη νίκη και την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς και στάθηκε στη στήριξη του κόσμου του Τριφυλλιού, που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Με τον Ντραγκόβσκι να δίνει το σύνθημα και τους Πελίστρι, Τετέ να βρίσκουν δίχτυα ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την ποιοτική Λανς και εξασφάλισε την παρουσία του στο League Phase του Conference League.

Βέβαια, έβαλαν και οι φίλοι του Τριφυλλιού το λιθαράκι τους, οι οποίοι γέμισαν το ΟΑΚΑ και δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Σε εκείνους στάθηκε και ο Ντιέγκο Αλόνσο στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της Cosmote TV, όπου εμφανίστηκε πανευτυχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε πως έχουμε μια ευκαιρία και η μάχη μας ήταν για αυτή την ευκαιρία. Το μήνυμα το έδωσαν οι οπαδοί μας. 60 χιλιάδες κόσμος πίστεψε και εμείς πιστέψαμε. Είχαμε όλοι μαζί την ίδια πίστη.

Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Και να ξέρετε ότι η Λανς ήταν φαβορί για το Κόνφερενς. Αυτά τα 15 λεπτά κυριαρχούσαμε στο γήπεδο. Αλλά μετά η Λανς έπαιξε εκείνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς έπρεπε να δείξουμε υπομονή και να παίξουμε μέχρι το τέλος. Γι' αυτό πρέπει να έχεις πάντα γρήγορους παίκτες ψηλά, γιατί ξέραμε πως θα ανοίξουν και θα υπάρχουν χώροι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!