Στο «καυτό» ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ανατροπή πρόκρισης

Λανς - Παναθηναϊκός

Στο «καυτό» ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ανατροπή πρόκρισης

Sportal newsroom 08:59 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.08.2024

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (29/08, 21:00) την ανατροπή με τη Λανς και την είσοδό του στο League Stage του Conference League.

Το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης(29/08, 21:00) θα είναι κατάμεστο.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λανς στη ρεβάνς της ήττα του με 2-1 στη Γαλλία και θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στη League Phase του Conference League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του θα έχουν την στήριξη 60.000 και πλέον οπαδών τους και θα επιδιώξουν να πάρουν μία σημαντική πρόκριση για το μέλλον του συλλόγου.

«Θα βγούμε από την πρώτη στιγμή να κάνουμε το παιχνίδι μας. Και με σεβασμό στην Λανς, που παίζει σε ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης και παίζει καλά. Θα είναι δύσκολο ματς, έχουμε μία ευκαιρία απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους στη διοργάνωση.

Θα κυνηγήσουμε την ευκαιρία της πρόκρισης κι αυτή είναι η εγγύηση που θα δώσω στον κόσμο. Ο κόσμος να ξέρει ότι το ματς είναι δύσκολο, αλλά έχουμε μία ευκαιρία να προκριθούμε και θα την κυνηγήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμεινε ο τραυματίας Γερεμέγεφ.  Ο Σουηδός επιθετικός έχει υποστεί διάστρεμμα και ακολούθησε θεραπεία την Τετάρτη (28/8). Έτσι ο Ουρουγουανός προπονητής των Πράσινων θα πορευτεί με τους δύο εναπομείναντες φορ του ρόστερ. Τον μεγάλο πρωταγωνιστή του πρώτου αγώνα με τη Λανς, Φώτη Ιωαννίδη και τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος λύτρωσε το Τριφύλλι στη νίκη, με 1-0, επί του Λεβαδειακού για τη Stoiximan Super League την περασμένη Κυριακή.

Από την άλλη, επιστρέφει στη διάθεση του Αλόνσο ο Μαντσίνι που εξέτισε την ποινή του. Πάντως στην ενδεκάδα αναμένεται να δούμε μαζί τους Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη.

 Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Τσέριν, Αράο, Πελίστρι, Τετέ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Λανς: Σαμπά, Γκουσάνοφ, Γκραντί, Σαρ, Μασάδο, Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Περέιρα, Σοτοκά, Σαΐντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!