Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

i

Intime

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Sportal newsroom 00:42 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 23.08.2024

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Λανς, η οποία από το 21' έπαιζε με δέκα παίκτες, αλλά το γκολ ποίημα του απίθανου Ιωαννίδη οδήγησε σε ήττα 2-1 από τη γαλλική ομάδα και το τριφύλλι ελπίζει στην ανατροπή την επόμενη εβδομάδα.

Οι πράσινοι μετά την έδρα της Λανς, θα κληθούν στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό τους να πανηγυρίσουν μία σπουδαία πρόκριση και την παραμονή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο League Stage του Europa Conference League.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα στη Γαλλία, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς, που είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη στις 30 Αυγούστου (21:00). Έτσι, οι φίλοι του Τριφυλλιού μπορούν από τώρα να τα προμηθευτούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πράσινης ΠΑΕ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!