Άγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο για Αλόνσο και παίκτες!

Άγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο για Αλόνσο και παίκτες!

Sportal newsroom 21:52 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 25.08.2024

Έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου.

Οι «πράσινοι» επέτρεψαν στους Βοιωτούς να έχουν σημαντικές ευκαιρίες, με τις περισσότερες να έχουν έρθει από σημαντικά λάθη στα μετόπισθεν του Τριφυλλιού, ενώ οι γηπεδούχοι δεν ήταν και πολύ δραστήριοι επιθετικά.

21:11 - 25.08.2024

Κοντά στο γκολ ο Λεβαδειακός - Ντραγκόφσκι και δοκάρι δεν άφησαν τον Γιαννιώτα να σκοράρει

Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το γυριστό του Γιαννιώτα αρχικά το έβγαλε ο Ντραγκόφσκι και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι λοιπόν, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι έμειναν από την εικόνα της ομάδας τους στο πρώτο 45λεπτο και φρόντισαν να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους.

Πως; Με μία άγρια γιούχα για τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες με το που σφύριξε τη λήξη του πρώτου μέρους ο διαιτητής του αγώνα, Κώστας Τσέτσιλας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!