Νέα γιούχα στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού
i

© Intime

Νέα γιούχα στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 23:13 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 25.08.2024

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό χάρη στον λυτρωτή Σπόραρ, όμως ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την απόδοσή του στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως στο φινάλε πήρε το τρίποντο (1-0).

Ο Σπόραρ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στις καθυστερήσεις, «λυτρώνοντας» την ομάδα του από μία νέα γκέλα.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, ο κόσμος του «τριφυλλιού» έδειξε την απογοήτευσή του για την εικόνα των πρασίνων, όπως έγινε και στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι επέτρεψαν στους Βοιωτούς να έχουν σημαντικές ευκαιρίες, με τις περισσότερες να έχουν έρθει από σημαντικά λάθη στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού», ενώ οι πράσινοι δεν ήταν και πολύ δραστήριοι επιθετικά.

Ως αποτέλεσμα, οι οπαδοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ γιούχαραν και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, παρά τη νίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!