Αλόνσο: «Η σκέψη μας ήταν στη ρεβάνς με τη Λανς, δεν παίξαμε καλά»
i

© Intime

Αλόνσο: «Η σκέψη μας ήταν στη ρεβάνς με τη Λανς, δεν παίξαμε καλά»

Sportal newsroom 23:08 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 25.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε μετά τη ζόρικη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα είχαν στο μυαλό τους, τη ρεβάνς με τη Λανς για το Confrence League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, ο Λεβαδειακός αξιόμαχος, αλλά με γκολ του Σπόραρ στο 96' το Τριφύλλι σώθηκε από το κάζο και από δεύτερη σερί εντός έδρας γκέλα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως άπαντες στην ομάδα είχαν το μυαλό τους στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Conference League, ενώ παραδέχτηκε ότι οι «πράσινοι» δεν έπαιξαν καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά είχαμε ένα δύσκολο ματς, βέβαια δεν σας κρύβω ότι σκεφτόμασταν το προηγούμενο και το επόμενο παιχνίδι με τη Λανς. Ξέραμε όμως πόσο σημαντικοί ήταν οι τρεις βαθμοί. Προετοιμαστήκαμε για αυτόν τον αγώνα, αλλά η σκέψη μας ήταν στη ρεβάνς με τη Λανς.

Είχε χαρακτήρα η ομάδα, απλά δεν παίξαμε καλά ποδοσφαιρικά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να χρεώσω στους παίκτες μου ότι τους έλειπε ο χαρακτήρας. Απλά δεν παίξαμε με τον τρόπο που παίζουμε. Και αυτό το ξέρουμε κι εμείς και οι οπαδοί μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!