Παναθηναϊκός: Μάχιμοι Βαγιαννίδης και Γεντβάι, πρόβλημα με Μαξ

Γιώργος Βαγιαννίδης, Τιν Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Μάχιμοι Βαγιαννίδης και Γεντβάι, πρόβλημα με Μαξ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:21 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 25.09.2024

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έξοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια άρχισε με μικροτραυματισμό του Φίλιπ Μαξ στην ποδοκνημική. Όλα εντάξει, με τους Βαγιαννίδη και Γεντβάι.

Επόμενη υποχρέωση για το Τριφύλλι αποτελεί το βαθμολογικό ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτός έδρας, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Κυριακή 29/9, 21:30). Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης, ο Ντιέγκο Αλόνσο άρχισε, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τεράστια σημασία για το Τριφύλλι. Αν και νωρίς, αυτό ισχύει λόγω της απώλειας πέντε βαθμών με Αστέρα AKTOR και Athens Καλλιθέα.

Στην επικράτηση, με 3-1, απέναντι στον Πανσερραϊκό προέκυψαν δύο μικροπροβλήματα. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι και έγινε αλλαγή στο 68’, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να τον αντικαθιστά. Στον 23χρονο δεξιό μπακ τοποθετήθηκε αμέσως πάγος, με τον ελαφρύ τραυματισμό να μην αποδεικνύεται σοβαρότερος. Στην προπόνηση της Τετάρτης (25/9) συμμετείχε κανονικά. Ομοίως και ο Τιν Γεντβάι, που είχε μία εκδορά στο κεφάλι, μετά τη σύγκρουση με τον Μπετανκόρ στο 1-1 των Σερραίων.

Έβγαλε το 90λεπτο, έχοντας και μικροενοχλήσεις. Ωστόσο, τίποτα περισσότερο. Ο βασικός στόπερ του Παναθηναϊκού μπήκε, σε φουλ ρυθμούς, από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας του αγώνα με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Φίλιπ Μαξ ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Υπό τις οδηγίες του Αλόνσο, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα.