Με ηλεκτρονική ταυτοποίηση η είσοδος στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

i

Intime

Με ηλεκτρονική ταυτοποίηση η είσοδος στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:30 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 13.07.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους οπαδούς που θα πάνε στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, με ποιες προϋποθέσεις επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Η νέα σεζόν φέρνει και την υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα της Stoiximan Super League. Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Βέβαια, οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με τη διαδικασία. Για αυτό, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί, όποιος θα βρεθεί το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ούτως ώστε να μπορέσει να περάσει στις εξέδρες και να μην προκληθεί πρόβλημα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας ότι η είσοδος στο γήπεδο δεν θα είναι δυνατή χωρίς την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας μέσω gov wallet.

Παρακαλούμε προχωρήστε άμεσα στη διαδικασία ταυτοποίησης για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στον αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tickets.gov.gr».