Με Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια - Εκτός ο Ιωαννίδης και οι Σλοβένοι διεθνείς

Με Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια - Εκτός ο Ιωαννίδης και οι Σλοβένοι διεθνείς

Γιώργος Σακελλαρίου 21:38 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 17.07.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν πήρε στην αποστολή τον Ιωαννίδη και τους Σλοβένους διεθνείς, αλλά θα υπολογίζει τον Ίνγκασον.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ομάδα από το Ισραήλ και ουσιαστικά πρόκειται για ένα ματς που ουσιαστικά θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την πρώτη αναμέτρηση στις 25 Ιουλίου, με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ ή την Μάριμπορ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο 49χρονος Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού» πήρε στην αποστολή τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον. Ο 31χρονος Ισλανδός στόπερ, αν κι έχει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό.

Αντίθετα, ο Αλόνσο άφησε εκτός τον Ιωαννίδη, ο οποίος ακόμα δεν έχει μπει με την ομάδα και δεδομένα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος στον πρώτο επίσημο αγώνα, αλλά και τους Σλοβένους διεθνείς Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις στις 15 του μήνα. Εκτός έμεινε και ο Μπάλντοκ που κρίνεται ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή κι όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός στο δελτίο Τύπου:

«Με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (17/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Μακάμπι Νετάνια (18/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, διπλό σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με την Μακάμπι Νετάνια. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Φικάι, Κάτρης, Ίνγκασον, Ρούμπεν, Άραο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Νίκας, Γερεμέγεφ».