Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη η αποστολή ενόψει Άρη

Ο Φώτης Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη η αποστολή ενόψει Άρη

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:40 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 26.10.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τον μυικό τραυματισμό στον προσαγωγό, προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα, το Σάββατο, και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Τριφυλλιού ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς για το Πρωτάθλημα. Στις επιλογές του Αλόνσο οι Μάγκνουσον και Λημνιός.

Αντίθετα, στις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο δεν είναι ο Αντράζ Σπόραρ, για λόγους τακτικής, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Φίλιπ Μαξ. Ο Γερμανός αριστερός μπακ, ναι μεν, έβγαλε πάλι ένα σημαντικό κομμάτι της προπόνησης. Ωστόσο, ήταν πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό και πριν τον τραυματισμό στον αστράγαλο, οπότε κρίθηκε ανέτοιμος να προσφέρει.

Στην προεπιλογή μπήκε και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος είναι ιατρικά έτοιμος. Ο Ισλανδός στόπερ περιμένει την ευκαιρία να αγωνιστεί, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό πριν δεκατρείς μήνες.

Αναλυτικά η αποστολή των Πράσινων: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.

Μονόδρομος η αξιοποίηση του Ιωαννίδη - Τι έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός με και χωρίς τον Φώτη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:01 - 26.10.2024

Μονόδρομος η αξιοποίηση του Ιωαννίδη - Τι έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός με και χωρίς τον Φώτη

Η στατιστική απεικόνιση του Φώτη Ιωαννίδη την τρέχουσα σεζόν και η επιρροή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η αναλογία παραγωγικότητας του Τριφυλλιού, με και χωρίς τον 24χρονο φορ. Το συμπέρασμα που προκύπτει και αγγίζει την τακτική του Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε 23 παίκτες στην προεπιλογή του κρίσιμου ματς, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μία από τις εκπλήξεις, στις επιλογές του, υπήρξε η επανεμφάνιση του Λημνιού. Στην προπόνηση του Σαββάτου, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, όταν και έγινε αλλαγή στο 44'. Έχασε τον αγώνα Πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου οι Πράσινοι νίκησαν με 1-0. Όπως και το ευρωπαϊκό ματς της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Τσέλσι (1-4). Ενδιάμεσα από τα ματς αυτά και τον τραυματισμό του, δεν συμμετείχε στους δύο αγώνες της Ελλάδας, για το Nations League, κόντρα σε Αγγλία έξω και Ιρλανδία μέσα.