Με Ιωαννίδη, Τετέ και Πελίστρι βασικούς κόντρα στη Λανς

Με Ιωαννίδη, Τετέ και Πελίστρι βασικούς κόντρα στη Λανς

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:50 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 29.08.2024

Με τους Φώτη Ιωαννίδη, Τετέ και Φακούντο Πελίστρι στην 11άδα, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στον επαναληπτικό, απέναντι στη Λανς στο sold out ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1, της Γαλλίας, απέναντι στη Λανς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο κατεβάζει για τον επαναληπτικό αγώνα playoffs του Conference League την καλύτερη δυνατή 11άδα. Αυτή αποτελείται από τους Ντραγκόφσκι, Kώτσιρα δεξιά στην άμυνα, Μλαντένοβιτς αριστερά, Ίνγκασον και Γεντβάι στους στόπερ.

14:29 - 24.08.2024

Του το χρωστούσε: Όλες οι φορές που κυνήγησε το απόλυτο γκολ με σλάλομ ο Ιωαννίδης

Μια οι αντίπαλοι αμυντικοί, μια η αστοχία του, μια ο παράγοντας τύχη στερούσαν το απόλυτο γκολ από τον Ιωαννίδη - Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στη Λανς όπου ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε επιτέλους το γκολ που τόσο ήθελε. Ένα γκολ με την προσωπική του σφραγίδα από την αρχή ως το τέλος.

Οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, με τους Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη να αποτελούν την αιχμή του δόρατος, στην επίθεση, του Τριφυλλιού. Έτσι, ο Ουρουγουανός κόουτς κάνει έξι αλλαγές, σε σχέση με το ματς της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και το αγχωτικό 1-0, στο ΟΑΚΑ πάλι, επί του Λεβαδειακού.

Απών θα είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που υπέστη διάστρεμμα. Τραυματίας και εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Μπάλντοκ. Ομοίως, εκτός λίστας και κορυφαίων επιλογών, είναι, πλέον, ο Βιλένα. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι Βέρμπιτς και Πέρεθ, με τους Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν να κρίνονται ανέτοιμοι στην παρούσα φάση.

Αυτή θα είναι η 6η φορά που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λανς, ανεξαρτήτως έδρας. Στην συνολική προϊστορία οι Γάλλοι υπερτερούν με απολογισμό 3-1-1, μαζί με την επικράτησή τους μία εβδομάδα πριν εντός. Τη σεζόν 1998/99 οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί στον 5ο όμιλο του Champions League, μετρώντας από μία νίκη, με 1-0, ως γηπεδούχοι.

Συναντήθηκαν, επίσης, για τους "32" του Κυπέλλου UEFA την περίοδο 2006/07. Τότε ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε με ήττα 3-1 στη Γαλλία και ισοπαλία 0-0 στην έδρα του.