Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν βασικό η ενδεκάδα του Αλόνσο στο ντέρμπι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν βασικό η ενδεκάδα του Αλόνσο στο ντέρμπι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:30 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 06.10.2024

Με τον Λοντίγκιν βασικό και επιστροφές βασικών, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Βασικοί οι Ιωαννίδης, Αράο, Τετέ, Γεντβάι. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα είναι ο βασικός γκολκίπερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Λίλο να είναι ο αναπληρωματικός στον πάγκο του Τριφυλλιού. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Από εκεί και πέρα, σε άλλες πέντε αλλαγές, σε σχέση με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη League Phase του Conference League, κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, προχώρησε ο Ουρουγουανός τεχνικός του Τριφυλλιού. Στο αρχικό σχήμα γυρίζουν οι Ιωαννίδης, Αράο, Τετέ και Γεντβάι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, σε διάταξη 4-2-3-1: Λοντίγκιν - Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν - Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς - Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για το Τριφύλλι βρίσκονται οι Λίλο, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Σπόραρ. Κόπηκαν, τέλος, από την 24άδα της προεπιλογής του Ντιέγκο Αλόνσο οι Ντραγκόφσκι, Γερεμέγεφ, Νίκας και Μαξ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -5 από τον Ολυμπιακό, μετά από έξι αγωνιστικές στη Stoiximan Super League. Γίνεται αντιληπτή η βαθμολογική σημασία του αγώνα για τους γηπεδούχους. Με νίκη πλησιάζουν τους Πειραιώτες στο -2, στην ισοπαλία η διαφορά των δύο μεγάλων αντιπάλων μένει αμετάβλητη, ενώ σε ενδεχόμενη ήττα η απόσταση θα φτάσει τους 8 βαθμούς.