Παναθηναϊκός: Με Μαξ, χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για τη Βοσνία

Μαξ, Λημνιός, Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: Με Μαξ, χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για τη Βοσνία

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:26 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 01.10.2024

Ο Φίλιπ Μαξ προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για την πρεμιέρα στη League Phase του Conference League, με την Μπόρατς. Πάλι εκτός αποστολής ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Η έκπληξη έγινε με τον Γερμανό αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ο Φίλιπ Μαξ ξεπέρασε το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε κανονικά βγάζοντας όλο το πρόγραμμα δίχως ενόχληση. Έτσι, βρίσκεται στο πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Aντίθετα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την έξοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ για το ελληνικό Πρωτάθλημα, δεν θα είναι διαθέσιμος ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αναλυτικά στη λίστα βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (1/10), οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έκαναν παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Η αποστολή του Τριφυλλιού θα αναχωρήσει για την Μπάνια Λούκα το πρωί της Τετάρτης (2/10). Την ίδια ημέρα θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο και ένας παίκτης στις 17:45 τοπική ώρα (18:45 Ελλάδας). Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση, πριν το ματς με την Μπόρατς, στο "Γκράτσκι" στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 Ελλάδας).

Στην προεπιλογή, επίσης, βρίσκονται οι Νικολετόπουλος (19 ετών, κεντρικός αμυντικός) και Μπρέγκου (18 ετών, επιθετικός μέσος). Να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζονται για την ευρωπαϊκή λίστα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Πέρεθ, Τρουιγέ, Νίκας, Ζέκα, Λημνιός, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα και Βέρμπιτς.