Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ η 11άδα απέναντι στον Πανσερραϊκό

Ο Αζεντίν Ουναΐ

Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ η 11άδα απέναντι στον Πανσερραϊκό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:55 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 22.09.2024

Ο Αζεντίν Ουναΐ θα κάνει το ντεμπούτο του, ως βασικός, με τη φανέλα του Τριφυλλιού, στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαροκινός, μετά την 11λεπτη συμμετοχή του στην Τούμπα όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, βρίσκεται για πρώτη φορά στην 11άδα του Ντιέγκο Αλόνσο, για το παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό για το Πρωτάθλημα (κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των Πράσινων).

Επομένως, η 11άδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο, σε διάταξη 4-2-3-1, είναι η εξής: Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Ουναΐ - Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι - Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για τους Πράσινους βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Nα σημειωθεί ότι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν κρίθηκαν, πάλι, ανέτοιμοι να προσφέρουν. Ομοίως και ο Φίλιπ Μαξ, του οποίου τη θέση πήρε ο Γιάννης Κώτσιρας (ήταν εκτός 20άδας στην Τούμπα). Για διαφορετικούς λόγους, τακτικούς ή εξαιτίας της απόφασης να μείνουν εκτός ομάδας, δεν υπολογίζονται οι Πέρεθ, Ζέκα, Σπόραρ, Λημνιός, Βιλένα, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Τρουιγέ και Νίκας. Άπαντες, φυσικά, είναι εκτός προεπιλογής για το παιχνίδι. Ομοίως αποκλείστηκε από την 20άδα και ο τρίτος γκολκίπερ Λίλο.