Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ, Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ και Τζούριτσιτς βασικούς κόντρα στην ΑΕΚ

Αζεντίν Ουναΐ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ, Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ και Τζούριτσιτς βασικούς κόντρα στην ΑΕΚ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:34 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 29.09.2024

Οι Αζεντίν Ουναΐ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Τζορτζ Μπάλντοκ και Φίλιπ Τζούριτσιτς βρίσκονται στην 11άδα των Πράσινων για τη δύσκολη έξοδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι στην ΑΕΚ. Το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, όπως το αποφάσισε ο Ντιέγκο Αλόνσο...

Οι αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει ο Λατινοαμερικάνος κόουτς του Τριφυλλιού, αναφορικά με το αρχικό σχήμα στο ματς της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν συγκεκριμένες. Έτσι, ο Μπάλντοκ πήρε θέση δεξιά στους μπακ, για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως βασικός. Ο Μαξίμοβιτς θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, με τον Ουναΐ να αντικαθιστά τον Τάσο Μπακασέτα. Η έκπληξη, αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια, είναι η χρησιμοποίηση του Φίλιπ Τζούριτσιτς αντί του Πελίστρι.

Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τους Τζορτζ Μπάλντοκ και Φίλιπ Μλαντένοβιτς να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Ως δίδυμο στόπερ συνεχίζουν οι Ίνγκι Ίνγκασον και Τιν Γεντβάι. Στη μεσαία γραμμή, πλάι στον ακλόνητο Γουίλιαν Αράο, θα αγωνιστούν οι Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Αζεντίν Ουναΐ. Η γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού, τέλος, αποτελείται από τους Τετέ, Τζούριτσιτς και Φώτη Ιωαννίδη.

Στον πάγκο για τους Πράσινους βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Πελίστρι, Σπόραρ, Γερεμέγεφ. Από την τελική 20άδα του Αλόνσο, έξω έμειναν οι Ζέκα και Μάγκνουσον.

Έτσι, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο επιζητά τους βαθμούς της νίκης, ώστε να φτάσει τους γηπεδούχους στους 11 και να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε, μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (28/9), εκτός αποστολής τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τον τραυματία Φίλιπ Μαξ.