Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ, Μαξ, Βιλένα, Τετέ κόντρα στον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ, Μαξ, Βιλένα, Τετέ κόντρα στον Αστέρα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 18:48 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 18.08.2024

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με, σχεδόν, ολικό rotation στην 11άδα, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League, κόντρα στον Αστέρα AKTOR. Αυτές είναι οι επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο.

Η 11άδα του Τριφυλλιού για την πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος κόντρα στους Αρκάδες είναι: Λοντίγκιν - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μαξ - Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Βιλένα - Τετέ, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς.

Οπότε, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι που προηγήθηκε στο Άμσντερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε εννέα αλλαγές με σκοπό το φρεσκάρισμα του αρχικού σχήματος. Διότι τα σερί παιχνίδια για το Τριφύλλι συνεχίζονται, με τα playoffs του Conference League την επόμενη εβδομάδα στη Λανς.

Ο Αράο γυρίζει στο κέντρο της άμυνας και θα αγωνιστεί πλάι στον Σένκεφελντ, με τον Φίλιπ Μαξ να κάνει ντεμπούτο ως αριστερός μπακ. Στα δεξιά της άμυνας επιστρέφει ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Στη μεσαία γραμμή, στο 4-3-3 του Ουρουγουανού προπονητή, οι Ζέκα, Βιλένα και Μαξίμοβιτς αντικαθιστούν τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα, ενώ για πρώτη φορά βασικός αρχίζει ο Τετέ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αντί του Φώτη Ιωαννίδη. Ουσιαστικά, σε σχέση με την 11άδα του αγώνα του Άμστερνταμ, μόνο οι Αράο (σε άλλη θέση) και Τζούριτσιτς παρέμειναν στο αρχικό σχήμα.