Με τη Λανς ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Conference League, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ
i

©Intime

Με τη Λανς ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Conference League, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:20 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 22.08.2024

Τη Λανς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Conference League, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Μετά τον αντίπαλο που θα βρει στον δρόμο του αν αποκλείσει τον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός έμαθε και με ποιον θα κοντραριστεί στα playoffs του Conference League, αν αποκλειστεί από τον «Αίαντα» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:27 - 05.08.2024

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός

To Sportal παραθέτει τους όρους της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό, για το κόστος και τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Γερμανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση.

Όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση (5/8), η οποία διεξήχθη στην έδρα της UEFA, την ελβετική Νιόν οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Λανς στα playoffs της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 22 Αυγούστου στη Γαλλία, ενώ η ρεβάνς μία βδομάδα αργότερα στις 29 του μηνός στο ΟΑΚΑ.

«Πράσινος» ο Μαξ

Παράλληλα, ο Φίλιπ Μάξ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Γερμανός αριστερός μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Τρίτης (6/5) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

Ο Μαξ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!