Με το... δεξί στο πρωτάθλημα ο Αγιαξ, που έκανε ροτέισον εν όψει Παναθηναϊκού

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Με το... δεξί στο πρωτάθλημα ο Αγιαξ, που έκανε ροτέισον εν όψει Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 21:01 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 11.08.2024

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 1-0 της Χέρενφεν. Εκτεταμένο ροτέισον από τον Φαριόλι εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Τέσσερις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για τον γ' προκριματικό του Europa League, ο Άγιαξ νίκησε δύσκολα τη Χέρενφεν με 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Eredivisie και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι έκανε έξι αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προ τριών ημερών πρώτο ματς με τους «πράσινους», φρεσκάροντας την ενδεκάδα του «Αίαντα», ο οποίος έφτασε εντέλει στο τρίποντο χάρις στο γκολ του Χίνσον στο 45' από ασίστ Χοντς.

«Η Χουάρες προσφέρει 3-4 εκατ. δολάρια για Σπόραρ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:14 - 11.08.2024

«Η Χουάρες προσφέρει 3-4 εκατ. δολάρια για Σπόραρ»

Μεξικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η Χουάρες θέλει να κλείσει άμεσα τον βασικό επιθετικό της και ο Άντραζ Σπόραρ είναι μεταξύ των δύο επιλογών. Ποια η στάση του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Σλοβένου.

Ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-3-3 χρησιμοποιώντας τους: Πασβίρ - Χααέι, Σούταλο, Μπάας, Γιάνσε - Φαν ντεν Μπούμεν (62' Τέιλορ), Χίνσον (83' Μπρομπέι), Μανσβερκ - Μπερχάους (62' Φορμπς), Χοντς (73' Χέντερσον), Άκπομ (62' Τραορέ).

Λίγο νωρίτερα η Ουτρέχτη, με τον Βασίλη Μπάρκα βασικό κάτω απ' τα γκολπόστ της, νίκησε με 1-0 την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου (μπήκε αλλαγή στο 82' στη θέση του Μπούιτινκ). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 16' ο Τεν Χάαρ Ρόμενι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!