Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:48 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 23.09.2024

Η επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού περιελάμβανε προπόνηση σε δύο γκρουπ, μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο σχεδιασμός της εβδομάδας από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι βαθμοί της νίκης ήρθαν για τον Παναθηναϊκό την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να είναι υποχρεωμένη να γυρίσει άμεσα σελίδα. Συνεχίζοντας την πρόοδο της... Ακολουθεί η ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ερχόμενη Κυριακή (29/9, 21:00). Η απόσταση των Πράσινων από την Ένωση είναι στους τρεις βαθμούς. Οπότε, αν και νωρίς, γίνεται κατανοητό το διακύβευμα του βαθμολογικού ντέρμπι.

Τη Δευτέρα (23/9), σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Νεότερη ενημέρωση για τους τραυματισμούς των Γεντβάι και Βαγιαννίδη δεν προέκυψε, οπότε, μάλλον, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Μετά την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών, θα μπει η προετοιμασία από τα μέσα της εβδομάδας στην τελική ευθεία για την επόμενη υποχρέωση. Ο Ουρουγουανός προπονητής δείχνει να κατασταλάζει σε έναν πυρήνα παικτών, στον οποίο θα στηριχθεί στα ματς με ΑΕΚ (έξω) και Ολυμπιακό (μέσα) για το Πρωτάθλημα και στο ευρωπαϊκό, ενδιάμεσα, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η λογική λέει πως θα επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα στη μεσαία γραμμή, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, και με τον Πανσερραϊκό, στο αμυντικό transition. Αλλά και πάλι, δύσκολα ο Αλόνσο θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση της 11άδας κάτι που, βέβαια, θα φανεί τις επόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Τριφυλλιού.