Με γεμάτο ΟΑΚΑ και τριπλέτα - φωτιά για την πρόκριση

Με γεμάτο ΟΑΚΑ και τριπλέτα - φωτιά για την πρόκριση

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:36 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 29.08.2024

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι, στο κατάμεστο, ΟΑΚΑ με φόντο την πρόκριση στη League Phase του Conference League. Η πιθανότητα για ταυτόχρονη παρουσία στην 11άδα των Τετέ, Ιωαννίδη και Πελίστρι.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα playoffs δεν είναι απαγορευτικό. Το γκολ, με σλάλομ στη γαλλική άμυνα, του Φώτη Ιωαννίδη κράτησε ορισμένες καλές πιθανότητες πρόκρισης για το Τριφύλλι. Οι δράσεις της ΠΑΕ, με τη γενική είσοδο των 10 ευρώ, τη διευκόλυνση στη μετάβαση των φιλάθλων της επαρχίας με ναυλωμένα πούλμαν, τα μπλουζάκια που θα μοιράζονται ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στην εξέδρα, δείχνουν την ανάγκη που έχει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού αυτήν την πρόκριση.

Σίγουρα, η αθηναϊκή ομάδα έχει ζήσει μεγαλύτερες στιγμές στην Ευρώπη. Ο επαναληπτικός με τη Λανς, ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επιστροφή των Πράσινων σε σημαντικές πορείες σε διοργανώσεις της UEFA. Το ΟΑΚΑ, όπως και να’ χει, θα είναι sold out και αυτό αποτελεί ένα έξτρα εφόδιο στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσανατολίζεται στην ταυτόχρονη χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα των Τετέ, Ιωαννίδη και Πελίστρι. Θέλοντας να αξιοποιήσει τον διεθνή Έλληνα στράικερ με εξτρέμ, που μπορούν άμεσα να τον τροφοδοτήσουν. Έχοντας, σε ατομικό επίπεδο, την ποιότητα και την προσωπικότητα για τέτοια παιχνίδια.

Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Ντραγκόφσκι. Δεξιά στην άμυνα η θέση ανάμεσα σε Κώτσιρα και Βαγιαννίδη παίζεται στο 50:50. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Μλαντένοβιτς και στους στόπερ οι Ίνγκασον, Γεντβάι. Αν ο Αράο οπισθοχωρήσει, τη θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Μαξίμοβιτς. Ειδάλλως, στη μεσαία γραμμή η παρουσία του Βραζιλιάνου, με τους Τσέριν, Μπακασέτα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Το πρόβλημα της τελευταία στιγμής, με το διάστρεμμα του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ανεβάζει στο rotation τον Σπόραρ. Τον παίκτη που λύτρωσε το Τριφύλλι, στο πρόσφατο 1-0 εντός επί του Λεβαδειακού για τη Stoiximan Super League. Τραυματίας και εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Μπάλντοκ. Ομοίως, εκτός λίστας και κορυφαίων επιλογών, είναι, πλέον, ο Βιλένα. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι Βέρμπιτς και Πέρεθ, με τους Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν να κρίνονται ανέτοιμοι στην παρούσα φάση. Για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, θα δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι στη διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων, ώστε να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση.

00:40 - 23.08.2024

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λανς

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς.

Σε σχέση με το πρόσφατο ματς Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υπολογίζει στον Ζέκα (ήταν τιμωρημένος). Μάχιμοι, φυσικά, είναι και οι Ίνγκασον, Ιωαννίδης οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα, στη Γαλλία, είναι διαθέσιμος ο Μαντσίνι (είχε συμπληρώσει κάρτες και ήταν τιμωρημένος).