Παναθηναϊκός: Με Τζούριτσιτς, Μαντσίνι και βασικούς απέναντι στην Athens Καλλιθέα

O Ντιέγκο Αλόνσο

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Με Τζούριτσιτς, Μαντσίνι και βασικούς απέναντι στην Athens Καλλιθέα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:44 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 01.09.2024

Οι επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το παιχνίδι με την Athens Καλλιθέα, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της Stoiximan Super League. Με βασικούς, Τζούριτσιτς στον άξονα και Μαντσίνι αντί Πελίστρι η 11άδα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η 11άδα του Τριφυλλιού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Τετέ, Ιωαννίδης. Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Πάλμερ - Μπράουν, Ζέκα, Μπακασέτας, Λημνιός, Πελίστρι, Σπόραρ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής των Πράσινων αποφάσισε να κάνει, μόλις, τρεις αλλαγές, σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα playoffs Conference League απέναντι στη Λανς. Έτσι ο Σένκεφελντ μπήκε στη θέση του Ίνγκασον, στο κέντρο της άμυνας. Ο Τζούριτσιτς στη θέση του Τάσου Μπακασέτα στον άξονα και ο Μαντσίνι θα αρχίσει αντί του Φακούντο Πελίστρι αριστερά στα εξτρέμ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sportal.gr την επόμενη ημέρα της πρόκρισης στη League Phase, ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε δώσει το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές του για στροφή στο Πρωτάθλημα. Για αφοσίωση στο παιχνίδι με την Athens Καλλιθέα και τούτο το αποδεικνύει, κάνοντας το μικρότερο rotation στην 11άδα από την έναρξη του Πρωταθλήματος και μετά.

Σε μία ιδιαίτερη συνθήκη, βέβαια, για τον Παναθηναϊκό, που επιστρέφει στην ιστορική του έδρα, μια και φέτος χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ για όλες τις διοργανώσεις, ως φιλοξενούμενος.