«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»

Κώστας Τόπας 13:13 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 31.05.2024

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Οπως ενημερωθήκατε από το Sportal, μέχρι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει νέο προπονητή. Ή τουλάχιστον, ο Γιάννης Αλαφούζος να έχει περάσει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον υποψήφιο που θα έχει προκρίνει για την τεχνική ηγεσία.

«Πηγές» από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μαουρίσιο Σάρι είναι εκείνος με τον οποίο συζητά σοβαρά ο Γιάννης Αλαφούζος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος από τις 13 Μαρτίου, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του με τη Λάτσιο και επιθυμεί σφοδρά να δουλέψει τη νέα σεζόν.

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:14 - 30.05.2024

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να αποφασίσει άμεσα για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, την ώρα που στην Ιταλία αναφέρουν πως ο εφοπλιστής έχει προχωρημένες επαφές με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Προς Γαλλία οδεύει ο Χόρχε Σαμπαόλι.

Αυτή τη φορά, ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Οπως τονίζει μάλιστα, ο 65χρονος τεχνικός έλαβε την προσφορά του «τριφυλλιού» και θα πάρει τον χρόνο του προκειμένου να δώσει την οριστική απάντηση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

«Μεγάλη προσφορά από Παναθηναϊκό προς Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής πήρε το χρόνο του για να δώσει μια απάντηση», αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ.

Σε ότι αφορά τον Σάρι, η πορεία του στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχει γράψει ιστορία (Γιουβέντους, Νάπολι, Λάτσιο μεταξύ άλλων.), ενώ στην κατοχή του έχει ένα Europa League με την Τσέλσι το 2019 και σαφώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως έχει στα χέρια του δεδομένη κρούση απ’ τον Παναθηναϊκό και όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα. Είτε με θετική είτε με αρνητική απάντηση από τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό.