Μέσα και οι Ουναΐ, Πελίστρι για την Τούμπα

Ο Φακούντο Πελίστρι

i

©Intime

Μέσα και οι Ουναΐ, Πελίστρι για την Τούμπα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:40 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 12.09.2024

Όλοι οι διεθνείς παίκτες επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να προπονείται πλήρης, ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος, μετά από δύο εβδομάδες. Πρώτη προπόνηση για τον Αζεντίν Ουναΐ με το Τριφύλλι...

Οι τελευταίοι διεθνείς γύρισαν στο Κορωπί, την Πέμπτη (12/9), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει γεμάτο ρόστερ για την έξοδο στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Παρόντες στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού ήταν και οι Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Βαγιαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, Αντράζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν. Ομοίως, οι Αζεντίν Ουναΐ, Φακούντο Πελίστρι, οι οποίοι είχαν πιο μακρινά ταξίδια επιστροφής στην Αθήνα.

Στην απογευματινή προπόνηση, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με fun game, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Οι προαναφερθέντες διεθνείς, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι χρονικά στο γκρουπ, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του Ουρουγουανού προπονητή και του επιτελείου του.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες περίπου (πριν τον αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στην Athens Καλλιθέα στη Λεωφόρο), ο Παναθηναϊκός δούλεψε και προετοιμάστηκε πλήρης. Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Φίλιπ Μαξ και Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν οι τελευταίοι που αντιμετώπισαν προβλήματα, χάνοντας προπονήσεις. Ωστόσο, πλέον, άπαντες είναι καλά και διαθέσιμοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15/9, 20:30), με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν και η πρώτη για τον νεοφερμένο χαφ του Τριφυλλιού, Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα πριν εννέα ημέρες για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Μαρόκο, ώστε να βοηθήσει την Εθνική του στα παιχνίδια του αφρικανικού Nations League. Από μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι γύρισε και ο Πελίστρι, ο οποίος μετέβη στην Ουρουγουάη. Μένει να διαπιστωθεί από τον κόουτς Αλόνσο η κατάσταση αμφοτέρων, ώστε να προκύψει και το status τους για την έξοδο στη Θεσσαλονίκη. Λογικά και οι δύο θα βρίσκονται, κανονικά, στην προεπιλογή.