Παναθηναϊκός: Μέσα Μαξ, έξω Μπάλντοκ στην ευρωπαϊκή λίστα για τη Λανς

Φίλιπ Μαξ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Μέσα Μαξ, έξω Μπάλντοκ στην ευρωπαϊκή λίστα για τη Λανς

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:32 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 22.08.2024

Με μία αλλαγή δημοσιοποιήθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του Τριφυλλιού, για τα παιχνίδια playoffs του Conference League κόντρα στη Λανς. Μάχιμος ο νεοφερμένος Φίλιπ Μαξ, έξω ο τραυματίας Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο είναι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Η μία διαφοροποίηση, σε σχέση με τη δυάδα αγώνων κόντρα στον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Europa League, αφορά την είσοδο στην ευρωπαϊκή λίστα του Φίλιπ Μαξ. Ο Γερμανός αριστερός μπακ, που αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, προπονείται κανονικά και θεωρείται αγωνιστικά έτοιμος να προσφέρει.

Από την άλλη, ο Τζορτζ Μπάλντοκ αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό που αποκόμισε στη συμμετοχή του ως αλλαγή στον 1ο αγώνα με τους Ολλανδούς στο ΟΑΚΑ. Προφανώς δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού δεν προπονείται κανονικά και αυτός είναι ο λόγος που ο Ουρουγουανός τεχνικός τον αντικατέστησε από την ευρωπαϊκή λίστα.

Όπως και στην προηγούμενη δυάδα ευρωπαϊκών αγώνων δεν συμμετείχαν, για διαφορετικούς λόγους, και εξακολοθούν να μην υπολογίζονται οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Φικάι, Τσοκάι, Βέρμπιτς, Κλέινχεϊσλερ, Τρουιγέ, Νίκας, Πέρεθ και Αϊτόρ.