Παναθηναϊκός: Μέσα ο Πάλμερ - Μπράουν, έξω οι Ιωαννίδης, Ίνγκασον για τον Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Πάλμερ - Μπράουν, έξω οι Ιωαννίδης, Ίνγκασον για τον Λεβαδειακό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:18 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 25.08.2024

Για πρώτη φορά, μετά από έντεκα μήνες, ο Πάλμερ - Μπράουν βρίσκεται ξανά στην αποστολή αγώνα του Παναθηναϊκού. Για λόγους ξεκούρασης έμειναν εκτός οι Ιωαννίδης και Ίνγκασον. Η 20άδα του Ντιέγκο Αλόνσο, για το εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Χωρίς τους Φώτη Ιωαννίδη και Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά με διαθέσιμους τούς Πάλμερ - Μπράουν και Πελίστρι θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για το Πρωτάθλημα. Αναφορικά με τον επιδραστικό φορ και τον βασικό στόπερ των Πράσινων, η εξήγηση για την απουσία τους έχει να κάνει με την απαραίτητη ξεκούραση ενόψει του επαναληπτικού με τους Γάλλους, την ερχόμενη Πέμπτη (29/8), στο πλαίσιο των playoffs του Conference League.

Ευχάριστη είδηση αποτελεί η επιστροφή του στόπερ Πάλμερ - Μπράουν σε επίσημη υποχρέωση του Παναθηναϊκού, μετά τις 28/9/2023 και τη νίκη του Παναθηναϊκού, με 4-1, στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Τότε, ο 27χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε βασικός για 46 λεπτά στο 1ο ημίχρονο. Αποχώρησε τραυματίας και από εκείνη την ημέρα δεν συμμετείχε σε κανένα επίσημο ή φιλικό ματς της αθηναϊκής ομάδας.

Νέο... καμπανάκι, τέλος, για τον Βιλένα αποτελεί η μη είσοδός του στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Με τον Ολλανδό να έχει πάρει τις ευκαιρίες του από τον Ντιέγκο Αλόνσο, δίχως να μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί. Ο 29χρονος μέσος αρχίζει να βγαίνει από το rotation και μένει να φανεί το status του στον σύλλογο, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Φυσικά, τιμωρημένος είναι ο Ζέκα, που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα AKTOR.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την τελευταία προπόνηση, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και η αποστολή:

"Με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (25/08) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα ενώ ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάλντοκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της αποστολής του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ - Μπράουν, Αράο".