«Η Λάτσιο στο "κόλπο" για τον Ιωαννίδη»

Άνταμ Τσέριν και Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Η Λάτσιο στο "κόλπο" για τον Ιωαννίδη»

Sportal newsroom 15:15 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 24.07.2024

Η Λάτσιο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα είναι ακόμα μία ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μετά την Μπολόνια, ακόμα μία από την Ιταλία έρχεται να μπει στο «κόλπο» για τον Φώτη Ιωαννίδη. Πιο αναλυτικά, δημοσίευμα από το ll Messaggero η Λάτσιο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από την Ιταλία, η ομάδα της Ρώμης έχει στη λίστα της τον 25χρονο ως έναν από τους αντικαταστάτες του Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο οποίος μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας.

«Ελληνικές ομάδες προσπάθησαν να "κλέψουν" τον Γιαννούλη, ανακοινώνεται από την Άουγκσμπουργκ»
BUNDESLIGA

12:37 - 23.07.2024

«Ελληνικές ομάδες προσπάθησαν να "κλέψουν" τον Γιαννούλη, ανακοινώνεται από την Άουγκσμπουργκ»

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ, παρά τις προσπάθειες ελληνικών ομάδων να τον υπογράψουν, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Παρόλα αυτά, το ιταλικό Μέσο υποστηρίζει ότι οι υψηλές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, ο οποίος ζητάει πάνω από 25.000.000 ευρώ, είναι ένας από τους λόγους που η Λάτσιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Σπόρτινγκ. Πιο αναλυτικά, ρεπορτάζ από Πορτογαλία και Ιταλία υποστηρίζουν πως ο φορ των Πρασίνων θέλει να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο λόγος της απόφασης του 25χρονου διεθνή είναι το γεγονός ότι η Μπολόνια απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε η Σπόρτινγκ. Μάλιστα οι Πορτογάλοι έχουν κάνει και ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας το ποσό που θα βγάλει η ομάδα από τα ταμεία της.

Αυτό θα φτάσει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ συν τρία εκατομμύρια ευρώ μπόνους, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2029.