«Στη λίστα της Χάιντουκ Σπλιτ ο Κλάινχαϊσλερ»

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

Intime

«Στη λίστα της Χάιντουκ Σπλιτ ο Κλάινχαϊσλερ»

Δημήτρης Χούπης 13:48 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ουγγαρία ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ έχει μπει στο στόχαστρο της Χάιντουκ Σπλιτ, η οποία έχει στη λίστα της έναν ακόμα «πράσινο».

Στη λίστα της Χάιντουκ Σπλιτ είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ουγγαρία, ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει μπει στη λίστα της κροατικής ομάδας, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν. 

Ο 29χρονος μέσος βρίσκεται στους «πράσινους» από τα μισά της περσινής χρονιάς. όπου μέτρησε 16 συμμετοχές και δύο γκολ. Ωστόσο φέτος έχει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής αφού έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το κροατικό πρωτάθλημα δεν είναι άγνωστο για τον Ούγγρο, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Οσίγιεκ για τρεισήμισι χρόνια. Από εκεί τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός ο οποίος έβγαλε από τα ταμεία του 500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του. 

«Η Χάιντουκ συζητάει με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τσοκάι»

Ο Κλάινχαϊσλερ δεν είναι ο μόνος παίκτης των «πρασίνων» που έχει μπει στο... μάτι της Χάιντουκ. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει Μέσο από το εξωτερικό η κροατική ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Αλβανό μέσο του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσοκάι υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Τη φετινή σεζόν ο Τσοκάι έχει αγωνιστεί ελάχιστα, αφού μετράει μόλις τρεις συμμετοχές, ενώ έχει παίξει και σε τρία παιχνίδια με την Β' ομάδα.